Videoer

Scandyna – far from square

Man siger at fremtiden ikke passer i en kasse… godt at vores højtalere er langt fra firkantede.

Dræb ikke den gode lyd!

Musik kan begejstre, bevæge og berolige dig, så hvorfor er de fleste musiksystemer så, ja, almindelige? Vi mener, at din musik skal se lige så godt ud, som den lyder, og derfor blev Scandyna-serien skabt.

Mød designeren af MNP

En stærk fascination af lyd, musikkens natur og dens unikke evne til at skabe rum og bringe mennesker sammen. Dette var inspirationen til Simon Ghaharys MNP.

Simon Ghahary finder også inspiration i verden omkring ham; i kunst, natur og teknologi samt i sin egen passion for science fiction. Hans vision om at skabe en højtaler, der overskrider sin blotte funktion og bliver en æstetisk oplevelse i sig selv, gør ham til en pioner inden for højtalerdesign. Scandyna højtalere er skulpturelle objekter, der definerer et rum og bliver inspirerende elementer, selv når de ikke er i brug.

Simon Ghahary søgte at designe en højtaler, der var i stand til at opnå perfekt lydkvalitet, samtidig med at han udfordrede den traditionelle, firkantede standard. Han er overbevist om, at den ideelle måde at transmittere lydbølger på er via runde skabe uden plane overflader og skarpe hjørner. I højtalerne visualiseres og afspejles lyden i designets bølgende former, hvilket skaber en levende, organisk helhed. Visionen bag højtaleren er således ikke blot at opnå avanceret teknisk funktionalitet, men at give et æstetisk statement.

Dette gør højtalerne til objekter for tilknytning og synonymt med personligt valg, præcis som Simon Ghahary havde til hensigt. Muligheden for at samarbejde med Bowers & Wilkins Loudspeaker Ltd. opstod på baggrund af den spirende britiske klubscene i 1980’erne og datidens elektroniske tendenser. I 1991 blev den første MNP prototype skabt ved hjælp af genbrugte højtalerkomponenter. Dette banede vejen for en ny, revolutionerende måde at designe højtalere på, som har givet Simon Ghahary kultstatus.

MCP Bluetooth opsætning

Det er nemt at opsætte dine MCP Bluetooth højtalere, men vi har gjort det endnu nemmere for dig. Følg blot trinene i denne korte video.

Sådan installeres spikes på MCP

Det er nemt at installere spikes på dine MCP højtalere – tjek det ud her.

Erhvervskunde?

Velkommen tilbage

Log ind i Scandyna Kundeklub. Hvis du ikke har en konto, kan du .

Erhvervskunde?

Spar 10%

Tilmeld dig vores gratis kundeklub

Du finder rabatkoden under din konto, mens du også tilmelder dig for at få eksklusive tilbud, ugentlige nyheder og meget mere.

Kundeklub popup DK
*Valgfrit , indtast din fødselsdato for at modtage særlige tilbud

Erhvervssalg

Forretning, restaurant, kontor m.v.

Kundeklub popup - B2B DK