Privatlivspolitik

Scandyna respekterer dit privatliv og er forpligtet til at beskytte de personlige oplysninger, som du beslutter at dele med os.

Formålet med denne politikerklæring er at forklare, hvilken type information Scandyna indsamler, hvordan vi indsamler dem, hvad vi bruger dem til, og hvordan forbrugere kan begrænse brugen eller videregivelsen af personligt identificerbare oplysninger. Denne fortrolighedspolitik dækker to forskellige typer oplysninger, vi kan indsamle: (1) når du besøger vores hjemmeside, og (2) når du bruger vores produkter. Hvis du ønsker, at vi skal opdatere, slette eller ændre de personlige data, som vi har registreret om dig, eller hvis du har spørgsmål vedrørende vores privatlivspolitik, bedes du kontakte vores dataansvarlige på hello@scandyna.dk

Oplysninger, vi indsamler

Scandyna indsamler kun personlige oplysninger, som en besøgende på www.scandyna.dk frivilligt og bevidst giver. Det betyder, at du kan besøge vores hjemmeside uden at fortælle os, hvem du er eller afsløre nogen information om dig selv. For at måle ydeevnen af og løbende forbedre vores hjemmeside, indsamler vi dog nogle generiske oplysninger om vores besøgende. Disse oplysninger kan omfatte: din IP-adresse, browsertype, operativsystem, domænenavn, adgangstider og henvisende webstedsadresser. Vi samler disse oplysninger og bruger dem til driften af hjemmesiden, for at forbedre kvaliteten og ydeevnen af hjemmesiden og til at levere generelle statistikker vedrørende brugen af www.scandyna.dk

Scandyna kan indsamle personligt identificerbare oplysninger via denne hjemmeside og er den eneste ejer af sådanne oplysninger. Personlige oplysninger omfatter enhver information, der kan bruges til at identificere dig, herunder, men ikke begrænset til, for- og efternavn, e-mailadresse, hjemmeadresse, postadresse eller anden fysisk adresse, fødselsdato, køn, erhverv, demografiske data, industri, personlig interesser og eventuelt andre oplysninger, hvis det er nødvendigt for at levere et produkt eller en tjeneste, som du anmoder om.

Du kan vælge at give personlige oplysninger til Scandyna på en række forskellige måder via vores hjemmeside, herunder:

  • Registrering for at modtage nyheder eller information om vores produkter
  • Bestilling af et produkt
  • Registrering af et køb af et Scandyna-produkt
  • Sender os e-mail
  • Indsendelse af en supportanmodning.

I hvert af ovenstående tilfælde kan vi bede om nogle eller alle de personlige oplysninger, der er beskrevet ovenfor. Når der indsamles personoplysninger, informerer vi dig på indsamlingsstedet om det eller de formål, som de skal bruges til. Hvis vi nogensinde beder om væsentligt anderledes oplysninger, vil vi informere dig om dette. Derudover vil vi tydeligt identificere personlige oplysninger, der er nødvendige i forhold til valgfrie oplysninger.

Informationsbrug, deling og videregivelse

Når besøgende leverer oplysninger om sig selv til et bestemt formål, bruger Scandyna oplysningerne til dette formål (såsom til at give de oplysninger, den besøgende har anmodet om, eller til at overveje en besøgende til et bestemt job). Når besøgende bruger vores hjemmeside til at bestille produkter eller til at anmode om information om vores produkter, kan vi bruge de individuelle oplysninger, som vi ville bruge de samme oplysninger, hvis de blev opnået offline – for eksempel til at evaluere dine behov og kontakte dig vedrørende yderligere produkter, information eller tjenester som vi tror, du kan finde nyttig. Du har ret til at vælge ikke at modtage disse oplysninger ved at give os besked om din præference.

Vi sælger ikke individuelle oplysninger indhentet online om vores besøgende. Og vi vil ikke videregive de personlige oplysninger, du giver os via hjemmesiden til parter, der ikke er tilknyttet Scandyna, medmindre du specifikt giver os tilladelse til det, vi mener, at det er rimeligt påkrævet ved lov, eller vi mener, at videregivelse er rimeligt påkrævet for at beskytte sikkerheden. af kunder, medarbejdere eller ejendom.

Scandyna bruger en række tredjepartsleverandører til at udføre tjenester såsom webstedsadministration og hosting, online produktkøb og forsendelse, kreditkortbehandling og e-mailmarketing. I sådanne tilfælde kan dine personlige oplysninger blive delt med disse agenter eller kontrahenter, men kun for at udføre tjenester på vegne af Scandyna og i overensstemmelse med denne privatlivspolitik. Hvis en anden virksomhed erhverver Scandyna, vil dine personoplysninger i de fleste tilfælde være en del af de aktiver, der overføres til efterfølgeren.

Vi vil altid give dig mulighed for at “fravælge” at modtage information om direkte markedsføring eller markedsundersøgelser. Det betyder, at vi antager, at du har givet os dit samtykke til at indsamle og bruge dine oplysninger i overensstemmelse med denne politik, medmindre du aktivt angiver, at du ikke giver dit samtykke, for eksempel ved at klikke eller markere den relevante mulighed eller boks på indsamlingsstedet. I nogle tilfælde, hvor det er relevant, giver vi dig muligheden for at “tilvælge”. Det betyder, at vi vil kræve, at du aktivt angiver dit samtykke, før vi bruger dine oplysninger til andre formål end det, de blev indsendt til.

Sikkerhed

Scandyna bruger en række sikkerhedsteknologier og -procedurer til at hjælpe med at beskytte dine personlige oplysninger mod uautoriseret adgang, brug eller videregivelse. For eksempel opbevarer vi de personlige oplysninger, du afgiver, på computerservere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter. Når vi transmitterer følsomme oplysninger (såsom et kreditkortnummer) over internettet, beskytter vi dem med kryptering, såsom Secure Socket Layer (SSL)-protokollen. Hvis du på noget tidspunkt gerne vil foretage et køb, men ikke ønsker at oplyse dine kreditkortoplysninger online, kan du kontakte en Scandyna salgsrepræsentant over telefonen. Vi kræver, at vores medarbejdere beskytter privatlivets fred for oplysninger om vores kunder og forventer, at vores partnere og leverandører også gør det.

Erhvervskunde?

Velkommen tilbage

Log ind i Scandyna Kundeklub. Hvis du ikke har en konto, kan du .

Erhvervskunde?

Spar 10%

Tilmeld dig vores gratis kundeklub

Du finder rabatkoden under din konto, mens du også tilmelder dig for at få eksklusive tilbud, ugentlige nyheder og meget mere.

Kundeklub popup DK
*Valgfrit , indtast din fødselsdato for at modtage særlige tilbud

Erhvervssalg

Forretning, restaurant, kontor m.v.

Kundeklub popup - B2B DK