WiFi Højtalere

Lyt til musik i forskellige rum

Spil forskellige sange i stuen, soveværelset – og for den sags skyld på badeværelset. Eller hold din egen huskoncert med den samme musik i alle rum. Vores trådløse højtalere i kombination med vores gratis app er også perfekte til at holde festen på dansegulvet i gang.

Lyt til morgenradio i køkkenet, afspil en sang fra din yndlingsstreamingtjeneste i soveværelset, afspil numre fra mobilhukommelsen i stuen. Alt sammen på samme tid.

Scandyna STP

599,00kr.
/ stk

STP er en lille enhed til streaming af musik gennem dit WiFi-netværk. Den kan tilsluttes til din aktive højtaler eller til din forstærker og derigennem dine passive højtalere.

Hent appen

Lyden er trådløs.
Det burde højttalere også være

Styr dine HiFi højttalere med vores app via Scandynas STP. Har du allerede vores MCP Air højtaler, downloader du bare den gratis Scandyna App på din telefon eller tablet. Søg, afspil, sæt på pause, sæt sange i kø, og indstil lydstyrken direkte fra din telefon hvor som helst i huset.

Download appen her

Erhvervskunde?

Velkommen tilbage

Log ind i Scandyna Kundeklub. Hvis du ikke har en konto, kan du .

Erhvervskunde?

Spar 10%

Tilmeld dig vores gratis kundeklub

Du finder rabatkoden under din konto, mens du også tilmelder dig for at få eksklusive tilbud, ugentlige nyheder og meget mere.

Kundeklub popup DK
*Valgfrit , indtast din fødselsdato for at modtage særlige tilbud

Erhvervssalg

Forretning, restaurant, kontor m.v.

Kundeklub popup - B2B DK