HiFi Højtalere

Passive højtalere

HiFi-højtalere er “passive”, hvilket betyder, at de kræver en ekstern effektforstærker for at fungere. Så du skal bruge en ekstern stereoforstærker eller AV-surroundlydmodtager til dine passive HiFi-højtalere.

Med en passiv HiFi højtaler skal du også bruge højtalerkabler, for at kunne overføre lyden fra forstærkeren til højtalerne.

MicroPod SE MK2

Fra 1.970,00kr.

/ par

Den lille, næsten kugleformede højtaler, som er så lille, at den kan ligge på en håndflade, er nu blevet opgraderet med ny diskant, basenhed og delefilter, og den fås i sort og hvid højglans. MicroPod SE er en HiFi højtaler, og den kræver derfor en forstærker.

Tilgængelig i
  • Ryd
Læs mere

MiniPod MK4

Fra 4.998,00kr.

/ par

MiniPod er en af de mest genkendelige højtalere. MiniPod MK4 er en HiFi højtaler og kræver derfor en forstærker. Når du først er tilsluttet forstærkeren, får du den søde lyd.

Tilgængelig i
  • Ryd
Læs mere

BigPod

Fra 6.998,00kr.

/ par

BigPod er på nuværende tidspunkt udsolgt.

BigPod er betydeligt større og blev tilføjet til sortimentet efter krav om en større højtaler, der kunne levere mere bas til større rum.

Tilgængelig i
  • Ryd
Læs mere
Hent appen

Lyden er trådløs.
Det burde højttalere også være

Styr dine HiFi højttalere med vores app via StreamPod. Har du allerede vores MicroPod Air, downloader du bare den gratis Podspeakers App på din telefon eller tablet. Søg, afspil, sæt på pause, sæt sange i kø, og indstil lydstyrken direkte fra din telefon hvor som helst i huset.

Download appen her

Erhvervskunde?

Velkommen tilbage

Log ind i Scandyna Kundeklub. Hvis du ikke har en konto, kan du .

Erhvervskunde?

Spar 50%

Tilmeld dig vores gratis kundeklub

Få rabatkoden som gælder alt tilbehør samt vores (næsten udsolgte) TV stereo pakke. Du finder rabatkoden under din konto, mens du også tilmelder dig for at få eksklusive tilbud, ugentlige nyheder og meget mere.

Kundeklub popup DK
*Valgfrit , indtast din fødselsdato for at modtage særlige tilbud

Erhvervssalg

Forretning, restaurant, kontor m.v.

Kundeklub popup - B2B DK