HiFi Højtalere

Passive højtalere

HiFi-højtalere er “passive”, hvilket betyder, at de kræver en ekstern effektforstærker for at fungere. Så du skal bruge en ekstern stereoforstærker eller AV-surroundlydmodtager til dine passive HiFi-højtalere.

Med en passiv HiFi højtaler skal du også bruge højtalerkabler, for at kunne overføre lyden fra forstærkeren til højtalerne.

Scandyna MCP

Fra 1.970,00kr.

/ par

Den lille, næsten kugleformede højtaler, som er så lille, at den kan ligge på en håndflade, er nu blevet opgraderet med ny diskant, basenhed og delefilter, og den fås i sort og hvid højglans. MCP er en passiv HiFi højtaler og kræver derfor en forstærker.

Tilgængelig i
  • Ryd
Læs mere

Scandyna MNP

Fra 4.998,00kr.

/ par

MNP er en af de mest genkendelige højtalere. MNP er en HiFi højtaler og kræver derfor en forstærker. Når du først er tilsluttet forstærkeren, får du den søde lyd.

Tilgængelig i
  • Ryd
Læs mere
Hent appen

Lyden er trådløs.
Det burde højttalere også være

Styr dine HiFi højttalere med vores app via Scandynas STP. Har du allerede vores MCP Air højtaler, downloader du bare den gratis Scandyna App på din telefon eller tablet. Søg, afspil, sæt på pause, sæt sange i kø, og indstil lydstyrken direkte fra din telefon hvor som helst i huset.

Download appen her

Erhvervskunde?

Velkommen tilbage

Log ind i Scandyna Kundeklub. Hvis du ikke har en konto, kan du .

Erhvervskunde?

Spar 10%

Tilmeld dig vores gratis kundeklub

Du finder rabatkoden under din konto, mens du også tilmelder dig for at få eksklusive tilbud, ugentlige nyheder og meget mere.

Kundeklub popup DK
*Valgfrit , indtast din fødselsdato for at modtage særlige tilbud

Erhvervssalg

Forretning, restaurant, kontor m.v.

Kundeklub popup - B2B DK