Bluetooth Højtalere

Med en Bluetooth højtaler bliver det ikke nemmere! Du kan nemt og bekvemt streame din yndlingsmusik direkte fra din mobiltelefon, PC og alle andre Bluetooth-enheder.

Er du i stedet på udkig efter et lækkert set up til enten TV eller PC, så har vi gjort det nemt for dig! Vi har sammensat en komplet stereo pakke der indeholder ALT hvad du skal bruge, for at få den bedste lyd til den bedste pris. Med denne stereo pakke kan du desuden også streame musik via Bluetooth.

Så er du ude efter stereo og ægte HiFi-lyd, så er du havnet det rigtige sted!

Scandyna MNP Bluetooth

Fra 3.999,00kr.

/ stk

MNP Bluetooth er et perfekt valg til dig, der ikke vil gå på kompromis med god lyd. Du får fantastisk lyd i et unikt design med flotte farvemuligheder. Brug MNP Bluetooth til at streame din yndlingsmusik via Bluetooth fra din iPhone, iPad, PC, MAC og alle andre mobile Bluetooth-enheder.

Tilgængelig i
  • Ryd
Læs mere

Scandyna TV Pakke

Fra 5.999,00kr.

/ pakke

Opgrader lyden på dit TV eller din PC med denne komplette lydpakke, du får rigtig stereo og ægte HiFi lyd, leveres med alle tilslutningskabler inklusiv optisk kabel til dit TV – ready to go !

Tilgængelig i
  • Ryd
Læs mere
Erhvervskunde?

Velkommen tilbage

Log ind i Scandyna Kundeklub. Hvis du ikke har en konto, kan du .

Erhvervskunde?

Spar 10%

Tilmeld dig vores gratis kundeklub

Du finder rabatkoden under din konto, mens du også tilmelder dig for at få eksklusive tilbud, ugentlige nyheder og meget mere.

Kundeklub popup DK
*Valgfrit , indtast din fødselsdato for at modtage særlige tilbud

Erhvervssalg

Forretning, restaurant, kontor m.v.

Kundeklub popup - B2B DK