Scandyna højtaler-serien består af:
MNP Bluetooth, MNP, MCP Air og MCP.

Et moderne kunstværk

Scandynas MNP’s uforglemmelige former fortsætter med at begejstre design- og musikelskere over hele verden. Ved at fejre sit 25 års jubilæum var MNP’en at finde i MoMAs designbutikker i New York City.

Scandyna MNP blev oprindeligt designet af Simon Ghahary og Lawrence Dickie i 1991 – som begge spiller en væsentlig rolle i udviklingen af ​​den verdensberømte Nautilus-serie hos den engelske højtalerproducent producent B&W. MNP blev oprindeligt solgt under BlueRoom-varenavnet. MNP bliver senere introduceret til et bredere publikum af det danske lydselskab Scandyna.

I en verden af pop

I løbet af 1990’erne får Scandyna stor opmærksomhed med Scandynas MNP, der blev vist i tv-sitcomen “Friends” og bliver også vist i det britiske band The Grids musikvideo til “Swamp Thing” – et monsterhit i 1994.

Videoen med flere hvide højtalere afspilles overalt, og eksponeringen er uvurderlig.

Farvepalette

Jaguar Racing Green og en række andre farver introduceres. Selv en MiniPod limited edition i gennemsigtig plast er lavet, som bliver meget populær i kombination med Apple Mac-computere. I september 2007 har Scandyna solgt mere end 100.000 MNP højtalere.

Diapason D’Or Award i 2015

Overbevist om, at den ideelle måde at transmittere lydbølger på naturligt er via runde kabinetter uden flade overflader og skarpe kanter, er Scandyna en modgift til konventionen om firkantede, boks-type kabinetter.

MNP MK3 modtager den fornemme Diapason D’Or Award i 2015.

Erhvervskunde?

Velkommen tilbage

Log ind i Scandyna Kundeklub. Hvis du ikke har en konto, kan du .

Erhvervskunde?

Spar 10%

Tilmeld dig vores gratis kundeklub

Du finder rabatkoden under din konto, mens du også tilmelder dig for at få eksklusive tilbud, ugentlige nyheder og meget mere.

Kundeklub popup DK
*Valgfrit , indtast din fødselsdato for at modtage særlige tilbud

Erhvervssalg

Forretning, restaurant, kontor m.v.

Kundeklub popup - B2B DK