Du har måske set vores højtalere før!

Vores højtalere har været med i flere store film og serier. Vi har udvalgt et par eksempler vi gerne vil vise dig.

Lilyhammer på Netflix

I Netflix originalserie “Lilyhammer” finder du en gul version af vores MiniPod-højtaler.

Lilyhammer er en norsk-amerikansk tv-serie med Steven Van Zandt i hovedrollen om en tidligere New York-baseret gangster ved navn Frank “The Fixer” Tagliano, der forsøger at starte et nyt liv i det isolerede Lillehammer, Norge. Den første sæson havde premiere på norske NRK1 den 25. januar 2012 med et rekordpublikum på 998.000 seere og havde premiere på Netflix i Nordamerika den 6. februar 2012. Lilyhammer blev forfremmet som “første gang Netflix tilbød eksklusivt indhold”.

Sæson 8 af Friends

I hele sæson 8 af Friends finder du et par blå MiniPods i baggrunden af Chandler & Joeys lejlighed.

Ross Geller, Rachel Green, Monica Geller, Joey Tribbiani, Chandler Bing og Phoebe Buffay er seks venner i tyverne, der bor i New York City. I løbet af 10 år og sæsoner gennemgår disse venner livslektioner, familie, kærlighed, drama, venskab og komedie.

The Grid – Swamp Thing (Official Video)

The Grid var en populær britisk musikgruppe. I maj 1994 udgav de den meget populære “Swamp Thing” på deres tredje album “Evolver”. I videoen ses en stor mængde Scandyna højtalere.

Den toppede som nummer tre på de britiske, australske og danske singlehitlister. De nåede top fem i yderligere syv lande, herunder Finland og Norge.

The Truman Show

The Truman Show er en amerikansk psykologisk komedie-dramafilm fra 1998. Filmen har Jim Carrey i hovedrollen som Truman Burbank, en mand, der voksede op med at leve et almindeligt liv, der – uden at han ved det – foregår på et stort filmsæt befolket af skuespillere til et tv-show om ham.

Showet er et twist af romantisk og sci-fi – Det er her vores højtalere passer perfekt ind!

Erhvervskunde?

Velkommen tilbage

Log ind i Scandyna Kundeklub. Hvis du ikke har en konto, kan du .

Erhvervskunde?

Spar 10% på alt ved tilmelding

Tilmeld dig vores gratis kundeklub

Du finder rabatkoden under din konto, mens du også tilmelder dig for at få eksklusive tilbud, ugentlige nyheder og meget mere.

Kundeklub popup DK
*Valgfrit , indtast din fødselsdato for at modtage særlige tilbud

Erhvervssalg

Forretning, restaurant, kontor m.v.

Kundeklub popup - B2B DK