Du har måske set vores højtalere før!

Vores højtalere har været med i flere store film og serier. Vi har udvalgt et par eksempler vi gerne vil vise dig.

Lilyhammer på Netflix

I Netflix originalserie “Lilyhammer” finder du en gul version af vores MNP højtaler.

Lilyhammer er en norsk-amerikansk tv-serie med Steven Van Zandt i hovedrollen om en tidligere New York-baseret gangster ved navn Frank “The Fixer” Tagliano, der forsøger at starte et nyt liv i det isolerede Lillehammer, Norge. Den første sæson havde premiere på norske NRK1 den 25. januar 2012 med et rekordpublikum på 998.000 seere og havde premiere på Netflix i Nordamerika den 6. februar 2012. Lilyhammer blev forfremmet som “første gang Netflix tilbød eksklusivt indhold”.

Sæson 8 af Friends

I hele sæson 8 af Friends finder du et par blå MNP højtalere i baggrunden af Chandler & Joeys lejlighed.

Ross Geller, Rachel Green, Monica Geller, Joey Tribbiani, Chandler Bing og Phoebe Buffay er seks venner i tyverne, der bor i New York City. I løbet af 10 år og sæsoner gennemgår disse venner livslektioner, familie, kærlighed, drama, venskab og komedie.

The Grid – Swamp Thing (Official Video)

The Grid var en populær britisk musikgruppe. I maj 1994 udgav de den meget populære “Swamp Thing” på deres tredje album “Evolver”. I videoen ses en stor mængde Scandyna højtalere.

Den toppede som nummer tre på de britiske, australske og danske singlehitlister. De nåede top fem i yderligere syv lande, herunder Finland og Norge.

The Truman Show

The Truman Show er en amerikansk psykologisk komedie-dramafilm fra 1998. Filmen har Jim Carrey i hovedrollen som Truman Burbank, en mand, der voksede op med at leve et almindeligt liv, der – uden at han ved det – foregår på et stort filmsæt befolket af skuespillere til et tv-show om ham.

Showet er et twist af romantisk og sci-fi – Det er her vores højtalere passer perfekt ind!

Erhvervskunde?

Velkommen tilbage

Log ind i Scandyna Kundeklub. Hvis du ikke har en konto, kan du .

Erhvervskunde?

Spar 10%

Tilmeld dig vores gratis kundeklub

Du finder rabatkoden under din konto, mens du også tilmelder dig for at få eksklusive tilbud, ugentlige nyheder og meget mere.

Kundeklub popup DK
*Valgfrit , indtast din fødselsdato for at modtage særlige tilbud

Erhvervssalg

Forretning, restaurant, kontor m.v.

Kundeklub popup - B2B DK